Marloth park deel I
Blijf op de hoogte en volg Andres
28 Augustus 2013 | Nederland, Noord-Hofland
Tegen de middag kwamen we aan in t Marloth park, dit is een privé park dat tegen het grote Krugerpark aan ligt. We hebben een famtatisch mooi huis, midden i het wildpark. We zijn al gewaarschuwd voor de apen, overal in huis hangen bordjes: pas op voor bavianen. In het gasten boek lazen we dat mensen vanuit hier de Big Five hebben kunnen zien. Een prima plek op een top locatie dus. Jet huis is prachtig, een mooie bank van steen buiten rondom de luxueuze braai. Aangezien ik nog niet in het 2 persoonsbed geslapen heb deze vakantie kreeg ik die kamer op de eerste verdieping. Vlak naast jet dakterras waar je uitkijk hebt over de krokodillen rivier van jet Kruger park. Hier komen we onze laatsten vakantie dagen wel door ! Voor de rest hebben we niet veel gedaan, we hebben wat rond gereden in de hoop olifanten of krokodillen aan de rivier te zien maar die hebben we niet gezien. Morgen gaan we vroeg het Kruger park in, dus na onze soep zijn we snel gaan kaarten en lekker gaan slapen want morgen moesten we fit zijn. Het knaagt wel dat we bijna aan het einde zijn en nog geen luipaard gezien hebben. We moeten ee dus morgen wel 1 zien in het Kruger!!
Voor nu tijd om te slapen.