Saint Lucia
Blijf op de hoogte en volg Andres
18 Augustus 2013 | Zuid-Afrika, Saint Lucia Estuary
En ja, daar zijn we nu aangekomen. We rijden binnen en worden allemaal blij. Ten eerste is het weer heerlijk, ten tweede zien we de nijlpaard boten al varen over de rivieren en ten derde hebben ze wifi bij ons hotel! Kortom, het kan niet meer stuk.
We hebben een heerlijk huisje met ijskoud zwembad. Mama en ik hebben na onze reis de benen gestrekt en het dorp verkend. We zijn de reisbureau's langs gegaan om een tour voor morgen te boeken. Daarna nog een biertje gedaan in een bar, met wifi, en toen zijn we typisch zuid Afrikaans gaan braaien,bbq'en, en wat heb ik hier naar uitgekeken. Mama had van te voren al gezegd: ja an ze bbq'en in zuid Afrika net zo als wij in Nederland aardappels eten. Ik had me dus enorm er op verheugt. Morgen gaan we de eerste tour maken langs de nijlpaarden en krokodillen!
Groetjes uit een warm Zuid-Afrika!
19 Augustus 2013 - 23:01
Miep:
Hoi Andres. Ik krijg nu een kwartier geleden je reisverslag binnen. erg als er helemaal geen stroom is, zijn we niet gewend. Maar de foto's van de neushoorns heb ik al gezien via skipe. Ook zag je vader achter de braai staan, heeft vast goed gesmaakt. Maar ik heb weer genoten van je verslag. Slaap lekker. Lfs -
19 Augustus 2013 - 23:32
Kathja:
Wat een leuke avonturen beleven jullie! Echt heel gaaf!
Tuurlijk zal het ook wel eens afzien zijn maar het is wel heel bijzonder wat jullie doen!
Ik leef ook wel erg mee met je wifi (on) gemakken! Wat een toestand allemaal!
Blij dat je het wel eens hebt en ons vermakelijke reisverslagen stuurt!
Groet daar van ons! -
20 Augustus 2013 - 20:12
Oma Annie:
Hallo Z. Afrika gangers Eindelijk kon ik vandaag jullie avonturen meebeleven . Ook in Polen is het soms droevig gesteld met WiFi. Ik heb nu dus alle verslagen pas gelezen . Het is weer een geweldig avontuur zo te lezen en afzien hoort bij reizen. Ik geniet weer helemaal mee. Wat een schitterend land hé.
Nog veel plezier en ik kijk uit naar het volgende verslag . Groetjes aan allemaal lfs oma
21 Augustus 2013 - 12:47
Dorien:
Hallo daar,
Leuk weer wat van jullie te lezen. Al valt het soms niet mee, hebben jullie volgens mij een prachtige reis. St. Lucia is toch wel erg leuk hè. de aapjes op straat, het leuke marktje. Maar vooral de Wetlands. Hopelijk hebben jullie een boottocht gemaakt en veel gezien.
Hier gaat alles goed. Droef bivakkeert veel in onze voortuin. De kinderen zorgen goed voor hem.
Nog heel veel plezier en geniet!!!!