Swaziland, Hlane royal national game park

Door: Maria en Andres omdat de wifi slechtis.

Blijf op de hoogte en volg Andres

23 Augustus 2013 | Zuid-Afrika, Saint Lucia Estuary

Huts, na een auto rit van ruim 5 uur zijn we aangekomen in Swaziland. Het derde land dat we tijdens deze vakantie gaan bezoeken. We verblijven in het Hlane royal national game park, dit is verdeeld in secties. De Rhino sectie, de olifanten sectie en de leeuwen sectie. Na de entree betaald te hebben zijn we ingecheckt n het hoofdkamp. We verblijven in het bubeshi kamp. Dat zit 15 KM diep in het park. Dus als je s avonds aan het braaien bent, kunnen er leuke bokjes een vorkje komen meeprikken. Dit park is weer totaal anders dan de wetlands, het is eigenlijk het comleet tegen overgestelde, dit park is kurk droog. Na een klein half uur gereden te heben kwamen we aan bij de huizen. erg luxe en het leuke is iedereen kan kiezen waar hij wil slapen. Sven en maria slapen bij papa en mama, ik heb dus een 4persoons huis voor mezelf! Heerlijk, ik had wel behoefte aan ff op me zelf zijn. Lekker muziek luisteren en chillen. Voor ieder wat wils dus in Hlane.Omdat hier geen winkels zijn hebben we in Swaziland boodschappen gedaan en hier kon je zien dat het arm is. Bij de benzine pomp kwam er een stom dronken zwerver op de auto af. Snel de deuren op slot gedaan, toen riep mam me vanuit de supermarkt. Ik uit de auto en mn spullen snel opgeborgen. Toen mama en ik met de lunch terug kwamen was het tijd om tegaan. De zwerver was op de iPad uit, ook heeft hij geprobeerd om tegen de auto te pissen. Snel weggereden hier dus. De sfeer is anders dan in Zuid AFrika, maar omdat we 14 KM diep in het park zitten merken we er niets van. De buren zullen immers wel springbokken zijn. Morgen we gaan we op safari, we gaan wandelen tussen de Rhino's en olifanten. Heel benieuwd en moe. Na een spelletjeg edaan te hebben ben ik mn huis ingegaan en lekker gaan slapen. Het enige nadeel isd at er weeeeeeeer gen wifi is, dus dit verslag post ik vanuit een plek waar we Wifi is. Waarschlijk Londen Heathrow.
het is niet zo erg want de natuur maakt het goed, we zitten heerlijk en de plek is top. Niet gevaarlijk omdat we er acher gekomen zijn dat we niet inde big game section zitten. Alleen bokjes en slangen hier dus.

Nu tijd om te slapen want morgen gaan we lopen...

The Big Five.

• 23 Augustus 2013 - 18:53

Miep:

Spannend dagje morgen! Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan zien. Vandaag die vijf uur in de auto, over slechte wegen zeker? En dat verhaal van die zwerver vond ik ook spannend.
    andres, groet iedereen en slaap heel lekker. Lfs

• 24 Augustus 2013 - 10:59

Oma Annie:

Spannend allemaal hoor . Ik hoop dat jullie suk6 hebben met het spotten van o.a olifanten natuurlijk
    Leuke verhalen trouwens Ik beleef het helemaal weer opnieuw
    Zuid Afrika blijft een fascinerend land groetjes